Hjemmeforbedringstips: Mer Enn Fortauskant

Enten det er å få ting til å se bedre ut, eller hvis du bare vil tjene penger, er det mange ting du kan få fra oppussingsprosjekter. Denne artikkelen vil gi deg de beste rådene om forbedring av hjemmet.

Du kan lage virkelig pene enestående plantestativ fra gamle avføring. Du kan kjøpe noen gamle krakker fra hagesalg, garasjesalg eller din lokale bruktbutikk. Jo eldre jo bedre og mer unik vil plantestativet ditt være. Forvitret avføring som du bruker som et plantestativ, kan gi et snev av unikt land til hjemmet ditt.

Når du skal gjøre oppussingsprosjekter, bør du gjøre de du kan se først. En potensiell kjøper vil dømme hjemmet ditt etter sitt ytre utseende, så stygge funksjoner kan få et salg til å gå gjennom. Hvis målet ditt er å forbedre hjemmets verdi, kan du fokusere på ting kjøpere vil legge merke til – men hvis du vil skape et mer komfortabelt hjem for deg selv, er det mange andre forbedringsprosjekter du kan jobbe med.

Rull taket ditt for en praktisk talt uforgjengelig finish! Kjøp taktekking uten limlist. Lim den på plass enten i lange striper når den kommer av rullen eller skjæres opp i uregelmessige geometriske former. Coat tykt med maling og bruk en pensel for å bearbeide malingen jevnt i overflaten.

Hvis du har et lite, trangt kjøkken, må du velge lysskap. Hvis du går med mørkt skap, vil det få kjøkkenet til å virke enda mindre. Å velge en lys farge kan faktisk forbedre romfølelsen og gjøre kjøkkenet ditt varmere.

En måte å forhindre at det kommer bugs inn i huset ditt, og å spare penger på varme- og kjølekostnader, er å tette sprekker eller åpninger i huset ditt. Bare bruk caulk på baseboards, rundt og inne i vinduer og andre steder. Dette vil ikke bare holde feilene ute, men vil også ta vare på utkast du har i hjemmet ditt.

I tillegg til å isolere loftet, er det andre ting i hjemmet du kan isolere, hvorav den ene er rørene dine. Å isolere rørene dine forhindrer varmetap når vann går gjennom dem fra varmtvannsberederen. Dette kan raskt føre til billigere energiregninger, ettersom du bruker mindre på å varme opp vannet ditt.

En takutskiftning er et av de dyrere oppussingsprosjektene. Sørg for å få den beste prisen ved å samle inn estimater fra minst tre taktekkingsselskaper. Sørg for å sjekke referanser på hvert selskap. Enten du vil ha kompositt helvetesild, lette fliser, metall eller tre rister på taket ditt, har du mange valg. En god taktekkentreprenør vil hjelpe deg med å bestemme.

Oppussing av hjemmet er ikke den eksklusive provinsen for profesjonelle og ombyggingsprogrammer. Alle kan forbedre hjemmet sitt. Et enkelt malingstrøk eller en kjøkkenoppussing kan skape komfort og tilføre verdi til ethvert hjem. Lær av rådene i denne artikkelen og kom deg til din boligforbedringsbutikk og kom i gang.

Renovering av hjemmet ditt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *