Øk Verdien Av Hjemmet Ditt Ved Å Gjøre Hjemmet Bedre

Et hus er en stor ressurs, både økonomisk og for din sjelefred. Siden vi tilbringer så mye tid hjemme, er det viktig at den er i sin beste form.

Fest den utette kranen i huset ditt. Vannet som er bortkastet fra lekkasjer, kan legge opp til hundrevis av liter per år, noe som fører til en høyere vannregning for deg og unødvendig sløsing med en naturressurs. Å fikse en lekkasje kan være så enkelt som å bytte ut en vaskemaskin, så det er ingen grunn til ikke å gjøre denne enkle forbedringen for hjemmet ditt.

Vil du spare et lag eller to maling? Når du maler tre eller gips som må grunnes, farg primeren først for å matche din endelige malingsfarge. Ved å fargelegge grunningen reduserer du mengden strøk du trenger for å male overflaten med et strøk eller to.

En enkel og kostnadseffektiv måte å pusse opp hjemmet ditt på er å male interiøret. For å estimere mengden maling du trenger, må du beregne kvadratmeter av veggene. Bare multipliser lengden på veggen med høyden. En liter maling vil dekke omtrent 350 kvadratmeter. Husk at du kanskje trenger to strøk maling, avhengig av hvilken farge du maler over.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du sørge for å fremme lekkasjer i huset ditt til toppen av prioritetslisten. Dette er viktig fordi lekkasjer kan være farlige, skade huset ditt eller lommeboken. Kontroller regelmessig alle vannrør og inventar for lekkasjer. Installer en CO2-detektor i huset ditt for gasslekkasjer.

Husk å huske alderen på husstandsmedlemmene dine og helsetilstanden når det gjelder forbedring av hjemmet. Dette er viktig hvis trappene ikke kan håndteres, eller hvis det er et potensielt behov for handikappede fasiliteter på badene. Avhengig av endringene, kan det hende du øker verdien av hjemmet ditt.

Å legge til persienner i vinduene dine er en fin måte å oppnå en følelse av privatliv. Mange bruker ikke gardiner eller persienner fordi de vil slippe inn naturlig belysning. Ikke glem at du kan se utenfor, men den som er utenfor, kan også se inni. Vindusgardiner kan legge til ditt privatliv og komme i forskjellige stiler å velge mellom. Du trenger ikke å gå med de billige plastfabrikken. Du kan finne noen veldig fine tre- eller bambusfarger, som gjør jobben, like bra.

Hvis du har lite kontanter og prøver å finne ut en måte å skape en unik backsplash på kjøkkenet ditt, kan du kjøpe noe fint mønstret tapet. I mellomtiden er dette kanskje ikke en permanent løsning; du kan slå ut designene dine ofte eller beholde det til du har råd til fliser. Du kan til og med gå så langt som å kjøpe forskjellige mønstrede bakgrunnsbilder og skjære dem i små former for å designe din egen veggmosaikk som en backsplash.

Selv om det kan være fristende å kontinuerlig utsette reparasjoner hjemme, eller ansette en profesjonell til å utføre enkelt reparasjonsarbeid, og derved samle inn en kostbar regning, er de fleste forbauset over å oppdage hvor lett og lett de er i stand til å gjøre grunnleggende hjem reparasjonsarbeid og vedlikehold selv.

Renovering av hjemmet ditt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *